divendres, 17 de desembre del 2010

Sobre la innocència d'algunes preguntes


"Hay quien ha hecho las cosas mal; no se han tomado las medidas adecuadas, aunque sean impopulares..." ha dit Rajoy (que és popular).

A banda de ser elegantment un xalao, no sé si el xic és sabut i es riu a la nostra cara o és Molt, però que Molt curtet i no es recorda de tot el que varen fer o permetre quan ells manaren (tenen una doble vara per mesurar).

La pregunta que caldria formular i respondre és la següent:

- Qui diu que s'han fet mal? Els pobres i aturats que tenen l'esquena blava, la llengua mutilada i el cervell paredat?

- En relació a quin model de societat cal prendre mesures?

No penseu vosaltres que el govern actual s'allunya molt d'aquests plantejaments.

Malversació de recursos públics ( A.V.E. per a qui, per què, ens és tan necessari?) projectes faraònics absurds, estats d'alarma aeris (ja vindran els terrestres), reforma laboral i desaparició de l'edat de jubilació, despreocupació i mínim control de les despeses públiques, ínfim anàlisi del frau fiscal, desacceleració judicial i una llista més llarga que totes les meues neurones disposades linealment.

Si en voleu afegir, sou lliures -encara- per parlar...


- Escrit utilitzant BlogPress des del meu Ipod Itouch.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

N'afegiria però em fa tanta peresa...ah, veus, idò això: fer que als ciutadans ja els hi faci peresa tot allò relacionat amb la gestió pública, en la seva pròpia vida al cap i a la fi, és a dir, una mena de suïcidi col·lectiu.

zel ha dit...

Nosaltres vivim en un món,i ells en un altre, i... pena, molta.

Un petonàs!

Unknown ha dit...

És que els únics que es queixen i protesten són els mercats i, clar, Rajoy, que no sap massa, sap almenys que els mercats no voten. Vulgues o no, això és una cosa que té a Rajoy apamant-se tots els dies, perquè els controladors són un grup molt petitó de votants i no li fan prou forat. Bon cap de setmana, princeps senatus.

Unknown ha dit...

...la, apamant-se-la.