dissabte, 17 de maig del 2008

La plaça dels paraigües perduts

El llibre La plaça dels paraigües perduts, amb text de Nel·lo Navarro i il·lustracions de Conxa Llombart, centra enguany les activitats de la campanya d’animació lectora que organitzen l’Agència de Lectura Lleonard Mingarro de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la biblioteca municipal María Dolores García Sánchez.
Aquesta campanya compta també amb una destacada col·laboració de la fundació Novessendes.
Amb el lema Llegim per a descobrir el món, els escolars vallers han aprofitat la lectura de La plaça dels paraigües perduts per a fer un recorregut virtual per la Vall d’Uixó i conéixer i reconéixer el seu patrimoni arquitectònic i natural i alguns dels seus costums i tradicions.
La campanya es desenvolupa durant els mesos d’abril i maig. Entre les diverses activitats programades, els escolars vallers tenen ocasió de compartir una estona amb els autors del llibre, que els expliquen tot el procés de creació del mateix, i contesten totes les preguntes, que en són moltes, que els xiquets els fan.
La plaça dels paraigües perduts va ser editat per l’ajuntament de la Vall d’Uixó l’abril del 2007. Els seus protagonistes, Pilar, Roser i Sidate, recorren la Vall cercant un paraigua de Pilar decorat amb els colors de l’arc de Sant Martí que s’ha emportat el vent. La persistència en la recerca i els consells d’un vell barquer de les coves de Sant Josep els ajudaran a trobar-lo. El llibre compta amb una sèrie de propostes didàctiques preparades per Lydia Llombart.
La publicació ha estat també editada en castellà amb el nom de La plaza de los paraguas perdidos.

Fotografia: Enriqueta Fuertes




1 comentari:

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!